Маша Єфросиніна на межі розлучення з чоловіком: що сталося у зірковому сімействі?

Телеведуча Маша Єфросиніна відверто зізналася, що в її ідеальному шлюбі з чоловіком був період, коли вони розлучалися.

Маша Єфросиніна цього року відсвяткувала 19 річницю шлюбу зі своїм чоловіком — бізнесменом Тимуром Хромаєвим. Пара разом виховує сина Олександра та доньку Нану.

В одному з інтерв’ю телеведуча зізналася, що її ідеальний, на перший погляд, шлюб міг закінчитися розлученням ще декілька років тому.

Криза у стосунках спіткала пару у 2013 році. Тоді Маша та Тимур прожили цілий рік окремо. Причиною стало банальне небажання працювати над стосунками.

Маша Єфросиніна і Тимур Хромаєв у власній квартирі.

Їхній доньці тоді виповнилося 8 років і зіркове подружжя вирішило, що кожен може займатися своїм життям особисто.

“Я виявилася якась супербридлива жінка. Я почала нудьгувати, тужити за своїм запахом, по всьому теплому … Ми розійшлися, бо нудно. Я хочу весь час свята, як і ти. Хлопець у мене дуже закритий, не романтичний. А я хочу, щоб розривалися труси в гуму кожен день. Ось так ось”, — прокоментувала Маша.

Однак розлука розставила все на свої місця. Обоє закоханий зрозуміли, що їм складно один без одного. Тим паче обидва зізналися. що протягом цього року ніхто з них навіть не думав розпочати нові стосунки з іншим партнером.

При цьому Єфросиніна підкреслила, що вона не вважає свій шлюб ідеальним. За картинкою в соціальних мережах приховуються десятки проблем, які пара тепер не ігнорує, а навчається вирішувати.

Також телеведуча додала, що, не дивлячись на усі проблеми, їй хотілося б, щоб діти брали приклад з їхньої родини, коли почнуть будувати свої.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.