(Відео) Орбакайте не стерпіла та видала великий сімейний секрет: дворічну донечку няньчать Галкін і Пугачова

Відома російська співачка Христина Орбакайте здивувала мережу кадрами з дворічною донечкою. На це не очікував ніхто.

Христина Орбакайте не лише іменита артистка естради, ще вона тричі мама. Свого первістка Микиту зірка народила від музиканта Володимира Преснякова, стосунки з яким так і не привели до весілля. Тим не менш, розлучилися вони мирно і домі тепло спілкуються одне з одним.

Пізніше у Христини з’явився ще один син – Дені, батьком якого став бізнесмен Руслан Байсаров. Після розставання пари широкого розголосу набула історія зі встановленням місця проживанні їхньої дитини. Байсаров заявляв, що колишня збиралася вивезти сина у США, оскільки вийшла заміж за американського громадянина. Орбакайте, у свою чергу, боялася, що батько забере Дені до Чечні. В решті-решт вони прийшли до згоди і хлопець мав право самостійно обирати, з ким жити. Зараз йому вже 23, тож від батьків він більше не залежить.

Алла Пугачова з дітьми Лізою, Гаррі та Христиною, а також онуками Микитою і Дені
Алла Пугачова з дітьми Лізою, Гаррі та Христина Орбакайте з синами Микитою і Дені

Мамою дівчинки Христина нарешті стала у шлюбі з тим самим американцем російського походження Михайлом Земцовим. Подружжя виховує донечку Клавдію, яка регулярно буває в гостях у зіркової бабусі Алли Пугачової та її чоловіка Максима Галкіна.

Христина Орбакайте з чоловіком та донькою

Клаві нещодавно виповнилося 9, але в Інстаграмі Орбакайте з’явилося відео ще з зовсім маленьким дівчам. Як виявилося, це не ще одна таємна дитина співачки, а сімейні архіви:

“Тут Клавочці 2 рочки. Всім гарного настрою”, – написала знаменитість.

У коментарях одразу відзначилися Примадонна і Галкін. До речі, як тільки Христина народила, Алла Борисівна облаштувала у себе в замку дитячу кімнату для онучки.

Коментарі Пугачової і Галкіна
Коментарі Пугачової і Галкіна

А якщо хочете дізнатися, кому Пугачова відписала свої статки, дивіться наступне відео:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.