Історія кохання Олі Мартиновської та Володимира Ярославського: що приховує зіркова парочка

Відомі українські кулінари та судді проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський неоднозначно коментують свої стосунки.

Свій шлях у кулінарному світі Ярославський почав ще задовго до появи на телебаченні, тоді як Мартиновська змінила своє життя саме завдяки участі у “МастерШеф”. Вона стала переможницею 3 сезону шоу, після чого здобула диплом школи кухарів Le Cordon Bleu у Фрінції.

Ольга була першою в рейтингу свого випуску, тож зовсім не дивно, що через декілька років вона знову повернулася в улюблений кулінарний проєкт, але вже не як учасниця, а повноправна суддя на рівні з Ектором-Хіменесом Браво та Володимиром.

Ольга Мартиновська, Ектор-Хіменес Браво та Володимир Ярославський
Ольга Мартиновська, Ектор-Хіменес Браво та Володимир Ярославськи

Усі троє одне для одного не просто колеги, вони добре дружать і спілкуються також поза знімальним майданчиком, хоча у мережі не стихають чутки про роман героїв нашої сьогоднішньої статті.

Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська
Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська

Що насправді пов’язує Мартиновську і Ярославського

В особистих Інстаграмах шеф-кухарів є безліч спільних фото, на яких вони виглядають парою. Крім того, свої дописи Оля і Володимир часто присвячують одне одному. Коли Мартиновська вітала колегу з днем народження, вона прямо сказала: “Обожнюю та обіймаю”.

Скріншот з Інстаграм-сторінки Ольги Мартиновської
Скріншот з Інстаграм-сторінки Ольги Мартиновської

Ярославський взагалі зізнався їй у любові після того, як Мартиновська відкрила першу в Україні кулінарну академію: “Моя Оля, ти все життя надихаєш людей, а особливо мене. Дуже тебе люблю”.

Скріншот з Інстаграм-сторінки Володимира Ярославського
Скріншот з Інстаграм-сторінки Володимира Ярославського

Не дивлячись на це, зірки не поспішають підтверджувати існування роману між ними, чим тільки підігрівають інтерес публіки.

Хто батько єдиної доньки Ольги Мартиновської

Суддя “МастерШеф” у своєму щільному робочому графіку знаходить також час для своєї дочки Віри. Народила вона її у шлюбі з колишнім чоловіком Іваном Кобцем, та навіть після розлучення пара намагається залишатися друзями, аби бути відповідальними батьками для спільної дитини.

Ольга Мартиновська з дочкою Вірою
Ольга Мартиновська з дочкою Вірою

Схожі статті