Віктор Павлік сидить вдома голодний, бо молода дружина відмовляється готувати: “Можу собі дозволити”

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла, що відмовляється готувати для себе та чоловіка і наймає для цього кухарку.

Український виконавець Віктор Павлік у 2020-му одружився з молодою фанаткою Катериною Репяховою. Цей шлюб став для артиста четвертим за рахунком і, напевно, найбільш шокуючим для фанатів. Справа в тому, що молода дружина майже на 30 років молодша за свого обранця.

Дівчина змалечку була фанаткою творчості Павліка, тому відвідувала практично усі його концерти. Навіть їздила заради нього в інші міста. На одному з таких виступів пара й познайомилася. Після того Віктор запропонував Катерині посаду свого концертного директора. А в 2019 році стало відомо, що артист покинув дружину заради молодої дівчини.

Віктор Павлік і Катя Репяхова
Віктор Павлік і Катя Репяхова

У 2021 році Репяхова подарувала коханому сина. Зараз вона активно займається вихованням малюка, але знаходить час і для роботи — дівчина продовжує організовувати концерти для свого чоловіка.

Нещодавно новоспечена мама зізналася, що вона не любить готувати ні для себе, ні для Віктора. У соціальній мережі Instagram Репяхова написала, що дуже не любить готувати і може це собі дозволити.

За її словами, вона делегує готування та все домашнє хазяйство клінінговим компаніям та власній кухарці. Вдома у Катерини та Віктора працює жінка, яка готує їм домашню їжу. Дівчина називає її справжньою майстринею своєї справи.

Фото з Instagram Катерини Репяхової
Фото з Instagram Катерини Репяхової

Також дівчина додала, що час, який вона б витрачала на готування та прибирання, вона краще присвятить своєму сину або заробить грошей для родини.

Схожі статті