Ксенія Мішина пригорнула до себе крихітне немовля: “Мама трубку не бере” – дитина не Еллерта

В мережі з'явилося відео, на якому холостячка Ксенія Мішина в кадрі разом з новонародженим малюком. Фанати відразу запідозрили: невже акторка щось приховувала?

Ксенія Мішина — одна з найпопулярніших українських актрис сьогодення. І справа не тільки  в її ролях та роботі. Рік тому Мішина стала першою українською “Холостячкою” за серце якої боролися два десятки красунчиків. Тоді перемогу та серце акторки отримав комік та сценарист Олександр Еллерт. З того часу їхня пара постійно знаходиться в центрі уваги.

Для обох ці стосунки — не перший досвід. Від попередніх шлюбів Ксенія виховує сина Платона, а Олександр доньку Елю.

Ксенія Мішина з сином Платоном
Ксенія Мішина з сином Платоном

За історією кохання Еллерта та Мішиної слідкували тисячі прихильників. Пара ж у свою чергу регулярно радувала їх спільними фото та відео в соціальних мережах. Влітку справжнім шоком для багатьох стала новина про розрив стосунків акторки та коміка. Причини такого рішення ніхто не пояснив, залишивши це в таємниці. Однак після розставання обоє час від часу натякають на те, що всередині в них ще не все перегоріло.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт у фіналі Холостячки
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт у фіналі Холостячки

Нещодавно в мережі з’явилися кадри, на яких акторка позує з немовлям на руках. Ксенія пригортає дитину до себе, цілує її та виглядає вельми щасливою. У деяких прихильників виникло питання: невже Олександр та Ксенія приховували від них найголовнішу новину?

Однак все виявилося набагато простіше: кадр з малюком взятий з нової картини “Клятва лікаря”, в якій Мішина грає одну з головних ролей. Тому все це просто сценарій, а новонароджений малюк — теж починаюча актриса.

Кадр із серіалу
Кадр із серіалу

Поки що стосунки між Мішною та Еллертом залишаються таємницею для усіх фанатів цієї пари.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.