Наталія Сумська вперше показала дорослу дочку, яка сидить на шиї зіркової матері в свої 39 років

У Наталії Сумської є донька, яка не виправдала її надій.

Наталя Сумська веде набагато закритіший образ життя, ніж її рідна сестра Оля. Тому будь-які особисті подробиці, якими вона ділиться стають дійсно сенсаційними.

Донька сидить на шиї у Наталі Сумської

Так, нещодавно українська акторка знялася в рубриці “Кава з перцем” програми “Зірковий шлях”, де розповіла про непросту ситуацію зі своєю 39-річною дочкою Дариною. Справа в тому, що останні три роки жінка живе за рахунок знаменитої матері, яка на додачу ще й 11-річну онучку вимушена забезпечувати.

Наталія Сумська
Наталія Сумська

Зірка поскаржилася, що та має талант і вроду, але абсолютно не вміє шукати роботу. Мовляв, вона просто сидить і чекає, коли їй піднесуть позицію у театрі на блюдечку.

Наталія Сумська з донькою (праворуч)
Наталія Сумська з донькою (праворуч)

Колись Дарина подавала великі надії. Вона закінчила естрадно-циркове училище, стала зіркою ансамблю прикордонних військ. А потім дівчина вийшла заміж і народила первістка, тому поставила творчу кар’єру на паузу. Втім, відновлювати вона її не поспішала і після декрету. Після розлучення з чоловіком вона змінила його шию на мамину і продовжує там сидіти.

При цьому Наталя Сумська зазначила, що її донька дуже схожа на її батька, який також не пробивав собі шлях до успіху, а чекав коли йому усе запропонують. Дівчинка народилася від кінооператора Ігоря Мамая, який ненадовго затримався у житті талановитої акторки Наталі. Згодом вона вийшла заміж за Анатолія Хостікоєва, і народила сина В’ячеслава, який виріс справжнім красенем і вже зміг побудувати акторську кар’єру на відміну від старшої сестри.

Схожі статті