“Це мій син Влад”: Олег Винник розбив серце фанатам, показавши зіркову подорож з нащадком і без Таюне

Олег Винник вміє дивувати. Що утнув співак та як на це відреагувала публіка?

Вірні фанати творчості Олега Винника чекають від нього новин щодня. Особливо останнім часом, коли мережею повзуть чутки про розставання співака та його бек-вокалістки Таїсії Сватко. Втім, з початком нового телевізійного сезону головний вовк країни не змушує шанувальників чекати і дозовано оновлює контент. Але не в бажаному фанатами напрямку.

Олег Винник
Олег Винник

Тревел-влог на сторінці Олега Винника

Нещодавно на особистій сторінці Олега Винника в соціальній мережі Instagram з’явилося повідомлення про тревел-влог у Туреччині. Однак, відзняв його не повелитель вовчиць, а його добрий товариш, журналіст Слава Дьомін зі своїм сином. Здається, тревел-програми стають дуже популярними серез украінських знаменитостей, які вочевидь не мають ідей, як розважити свою аудиторію.

Скріншот сторінки Олега Винника

Ціль відзнятого матеріалу дуже проста: знайти золоту середину на відпочинку. Бажання дорослих і дітей не завжди збігаються. Батьки хочуть розглядати палаци і архітектуру, їх нащадки – відриватися на атракціонах. Втім, як поєднати різні уподобання, щоб цікаво було всім і відразу? Розповість Слава Дьомін та його син Влад!

Варто відмітити, що тележурналіст тільки нещодавно став показувати свого нащадка широкій аудиторію на відміну від Олега Винника, який приховує навіть факт наявності нащадків.

Що ж стосується артиста — він готовий рекламувати кого завгодно, аби тільки не показувати свою бек-вокалістку або родину. Співак продовжує приховувати особисте життя від фанатів, і не має наміру ділитися подробицями.

Схожі статті