Як виглядає головна суперниця Марічки Падалко? Телеведуча знала на що йшла, коли крутила з одруженим

Як виглядає колишня дружина Єгора Соболєва? Усі подробиці в статті.

Коли відома українська телеведуча Марічка Падалко розповідала про перше знайомство з політиком Єгором Соболєвим, вона згадувала про те, що він на той час не був вільним чоловіком. Ба більше, Марічка і сама знаходилася у стосунках. І якщо тележурналістка охоче пояснила свою точку зору (Марічка Падалко мріяла про дітей, а колишній чоловік не міг їй цього дати), то її благовірний тримає мовчання.

Марічка Падалко та Єгор Соболєв

Єгор Соболєв не поспішає розкривати подробиці минулого. Виявляється, Єгор був одружений тричі. Про Катерину Соболєву знає ледь не кожен фанат Марічки. Зате Анна Цуканова залишилася поза увагою журналістів.

Таємнича Анна Цуканова

Так, у мережі спливла фотографія Анни Цуканової, яка виявляється була дружиною Єгора і дуже його підтримувала на початку кар’єри. dsnews стверджує, що пара знаходилася в офіційному шлюбі. Але автор статті впевнений, що Єгор одружився на жінці не через кохання, а заради української прописки.

Скріншот цитати журналіста Андрія Дзіндзі, який опублікував інформацію про кількість шлюбів Єгора Соболєва

Так, екс-подружжя вступило у шлюб у 2002-му році. Скільки років протривав союз двох молодих сердець достовірно невідомо.

Єгор Соболєв та Анна Цуканова

На веб-сайті навіть представлені копії документів політика.

Цікаво що у різних інтерв’ю Марічка Падалко дає різні розповіді стосовно знайомства з Єгором Соболєвим.  Якось вона розповідала, що на перше побачення з чоловіком пішла більш досвідчена Лідія Таран, щоб переконатися, що той сподобається Марічці і є інтелігентною людиною. Іншого разу, вона згадувала, як вони з майбутнім чоловіком познайомилися на вечірці…

Схожі статті