Вагітна Ксенія Мішина показала округлий живіт: особисте фото холостячки продемонструвало її справжнє життя

Зазвичай струнка Ксенія Мішина здивувала мережу фігурою.

Зірка серіалу “Кріпосна” вже давно будує відносини з коміком Олександром Еллертом, якого вона обрала у фіналі “Холостячки”. Не пройшло й тижня після завершення проекту, як закохані з’їхалися та досі живуть разом. І хоча у закоханих бували негаразди і навіть розставання, фанатам очевидно, що вони помирилися і крокують далі. Так, Олександр задаровує Ксенію квітами, а вона намагається тримати їхні зустрічі у таємниці.

Олександр Еллерт та Ксенія Мішина
Олександр Еллерт та Ксенія Мішина

Їх пара стала дуже популярною серед українців, а багатьох цікавлять подробиці особистого життя Ксенії і Олександра.

Оскільки вони обидва є активними користувачами соціальних мереж, то і з прихильниками спілкуються регулярно.

Вагітна Ксенія Мішина

Нещодавно на особистій сторінці Ксенії Мішиної в соціальній мережі Інстаграм з’явилося фото, яке дещо спантеличило аудиторію.

Фанати розділилися на два табори: одні вважають, що світлину робив Олександр, а інші, що Ксенія на цій фотографії вагітна.

Скріншот коментарів на сторінці Ксенії Мішиної

Акторка постала у смарагдовому платті, яке підкреслило її фігуру. Варто відмітити, що знаменитість як завжди струнка, хіба що тепер видно маленький животик.

Однак, є вирогідність, що поїздка до Криму до рідних просто спричинила захоплення різними стравами, які акторка не могла не скуштувати, повернувшись додому. Саме тому її фігура нагадує фігуру жінки у цікавому положенні. Так чи інакше, фанати Ксенії будуть її підтримувати і, у випадку вагітності, дуже радітимуть поповненню.

Схожі статті