Анна Богдан та Михайло Заливако планують весілля: майбутня наречена вже обирає обручки в ювелірному

Анна Богдан сколихнула мережу своїми діями. Що показала зірка?

Екс-холостяк Михайло Заливако продовжує розвивати свої стосунки з переможницею шоу Анною Богдан. За взаєминами зіркової пари спостерігає вся країна. Адже багатьом дуже цікаво, чи насправді між молодими людьми кохання, або ж вони підписали контракт з каналом і вимушені грати закоханих.

Скоро весілля?

Варто відмітити, що обидва намагаються втримати популярність будь-якими способами. Михайло та Анна активно ведуть мікроблоги в соціальній мережі Instagram, проводять різноманітні марафони та підтримують зв’язок з підписниками.

Так, нещодавно Анна Богдан розповіла, що вони з бізнесменом вже мріють про весілля, дітей, планують власний дім, заздалегідь придумують імена нащадкам.

Також дівчині вдалося насправді схвалювати користувачів мережі несподіваним візитом до ювелірного магазину. Анна так і не розповіла, що саме шукала у бутіку, але ще показала, які прикраси були виставлені на вітрині. Дівчина запевнила, що прикраса їй потрібна для подарунку.

Скріншоти сторінки Анни Богдан

Пара не показала, що саме придбала і лише заінтригувала публіку. Хтозна, можливо вони шукали обручки?

Варто відмітити, що стосунки Михайла та Анни вже тривають півроку. Після закінчення зйомок Михайло одразу ж покинув Харків та переїхав до обраниці у Київ. Зіркова пара знайшла квартиру, і по сей день її орендує. Пара стверджує, що задумується про шлюб та поповнення, але конкретних відповідей щодо планів на майбутнє вони не дають. Воно й не дивно, адже публічне життя зобов’язує слідкувати за такими речами.

Схожі статті