Чому син поп-діви Тіни Кароль не спілкується з рідним братом від іншої мами: Огір роз’єднав нащадків

З якої причини Веніамін Огір не спілкується з рідним братом по батьку?

У покійного чоловіка Тіни Кароль Євгена Огіра було двоє дітей. Покійний продюсер залишив нащадків: старшого сина Євгена від союзу з іншою жінкою і 13-річного Веніаміна в шлюбі з Тіною.

Про це розповіла сама Тіна в одному зі своїх архівних інтерв’ю. Співачка зізналася, що не підтримує відносин з першою дружиною Жені, проте його сина від першого шлюбу любить так само, як і маленького Веніаміна.

У дитинстві були дружними

Син Тіни Кароль Веніамін дуже змужнів
Син Тіни Кароль Веніамін

Не дивлячись на скандал, який розгорнувся одразу після смерті благовірного поп-діви, співачка не звинувачувала рідного брата свого сина і залюбки приймала його у гостях.

“Веня його називає братом, вони часто грають один з одним, і в нашому новому будинку в дитячій стоять два ліжка, – розповіла Тіна в минулих інтерв’ю.

Колишня дружина Євгена намагалася відсудити у Кароль майно для свого нащадка. У пресі час від часу з’являлася інформація, що жінка навіть була зацікавлена у правах на пісні поп-діви. На початку справи співачка зазначила, що цим питанням вже займаються її адвокати. А згодом з’явилася інформація, що преша дружина померлого хоче лише грошей

Тіна Кароль та Веніамін Огір

“Я вважаю, що у мене два сини, хоча офіційно – один. Ми не спілкуємося з першою дружиною Євгена, але я з самого першого моменту розуміла, що діти ні в чому не винні”, – додала співачка.

Варто відмітити, що згодом спілкування зійшло нанівець через те, що співачка відправила свого єдиного спадкоємця на навчання до Лондону. Хлопець має великі успіхи, а про відсутність спілкування з братом говорить його англійський акцент, який видає той факт, Шо хлопець дуже рідко говорить на рідній мові.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.