Ольга Сумська ледь стримує сльози і публічно дякує пластичному хірургу: дружину Борисюка тепер не впізнати

Ольга Сумська відвідала щорічну премію Stella International Beauty Awards в області краси та здоров'я.

Премією Stella в Україні щороку відзначають найкращих вітчизняних пластичних хірургів, лікарів, дієтологів та інших діячів сфери краси та здоров’я. Цього року переможця в номінації “Пластичний хірург” оголошувала Роксолана українського кінематографу Ольга Сумська.

Фото з Instagram Ольги Сумської
Фото з Instagram Ольги Сумської

“Вітаємо переможця. Павле Андрійовичу, шануємо вас!” — привітала акторка лауреата.

Сама Ольга Сумська запевняє, що вона не відвідує пластичних хірургів чи косметологів для того, щоб зробити уколи краси. За словами артистки, у неї все природнє та своє. Вони проти того, щоб вколювати препарати у своє обличчя так, щоб “і мати рідна не впізнала”. При цьому вона зазначає, що підтримує жінок, які хочуть просто “освіжитися” хорошою та якісною пластикою після 50-60 років.

При цьому акторка регулярно підігріває коментарі та обговорення пластичних операцій у неї самої. Ольга нерідко публікує світлини у соціальних мережах без фільтрів, фотошопу та навіть макіяжу. Сумська обожнює займатися спортом з чоловіком, ходити на прогулянки та готувати вдома — і все це без граму косметики. Ідеальне обличчя Ольги постійно викликає шквал обговорення в мережі — не всі вірять, що досягти такого молодого вигляду у віці зірки українського кіно можливо без втручання хірургів та додаткових препаратів.

Ольга Сумська без косметики
Ольга Сумська без косметики

Нагадаємо, що цього року Ольга Сумська відсвяткувала свій 55 ювілей та 25 річницю шлюбу разом із актором Віталієм Борисюком. Акторка двічі стала мамою та вже двічі встигла стати бабусею.

Схожі статті