Телеведуча Олена Філонова обурила публіку розміром доходів: переплюнула Притулу та Нікітюк разом взятих

Олена Філонова завітала на інтерв'ю, в якому розповіла всю правду про доходи.

Екс-ведуча “Ревізора” Олена Філонова розповіла про свої доходи та конфлікт з маркетинг-менеджером “Нового каналу” Ольгою Балабан. Цим телеведуча подіоилася в програмі “Слава +” з теле і радіожурналістом Славою Дьоміним.

Олена Філонова заробляє шалені гроші

Під час інтерв’ю Олена зізналася, що бере за рекламу, у вигляді одного звичайного stories на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм 15 тисяч гривень. При цьому вартість цієї реклами не включає демонстрацію товару. Тобто ціни можуть бути набагато вище. Що ж тоді казати про повноцінні публікації у мікроблогу?

Варто відмітити, що на даний момент Сергій Притула є найвисокооплачуванішим ведучому в Україні. За приватні замовлення чоловік просить 7-8 тисяч доларів. Незважаючи на не малу кількість реклами на особистій сторінці Олени Філонової, вона заробляє значно більше. Леся Нікітюк можливо також пасе задніх. Адже вартість її послуг набагато нижча.

Обурена реакція користувачів

Але якщо порівняти кількість підписників Нікітюк та Філонової, то перша цілком може встановлювати ще більші ціни за рахунок аудиторії. Адже в неї вдвічі більше фанатів.

Олена Філонова під час інтерв’ю

Також Олена розповіла про конфлікт між нею та керівництвом каналу, на якому вона працювала. Знаменитість пояснила, чому вона розвивалася на так стрімко, як могла б. За словами Філонової, Балабан (краща подруга Єфросиніної) забороняла українським виданням випускати інтерв’ю з нею, а керівництво каналу не давало їй розвиватися. Та наскільки особисті висновки телеведучої відповідають істині достовірно невідомо.

Схожі статті