Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала, де знаходиться і як виглядає їхня майбутня квартира

Катя Репяхова скористалася нагодою та показала майбутню квартиру.

Більше року тому Віктор Павлік одружився на своїй концертній директорці Каті Репяховій, з якою  він крутив роман впродовж п’яти років. Стосунки почали стрімко розвиватися після того, як артист попрощався зі своїм сином, що хворів на саркому. За словами колишньої дружини виконавця, його син ненавидів нову обраницю батька і до того ж був важкохворим, через що пара не квапилася реєструвати стосунки.

Віктор Павлік і Катя Репяхова
Віктор Павлік і Катя Репяхова

Після смерті Павла Павліка подружжя одразу ж поринуло у шлюбне життя з головою, а через рік в них з’явився спільний син Михайло.

Нова квартира

Після третього розлучення Віктор Франкович залишився без житла, тому орендує з молодою дружиною квартиру у центрі Києва. Пара активно заробляє гроші, щоб придбати власну житлову площу і забути про зйомні приміщення.

Скріншоти сторінки Каті Репяхової

Нещодавно Катя, яка також заробляє за допомогою свого мікроблогу, показала підписникам, як виглядає макет житлового комплексу, де вони з співаком хочуть придбати нерухомість.

Схематично територія виглядає дивовижно. Концертна директорка додала, що попит на ці квартири просто неймовірний і люди чекають на доступні у черзі. Навіть уявити важко, скільки коштує нерухомість у настільки популярному місці.

Варто відмітити, що на придбання квартири витратиться як Віктор Франкович, так і його підлегла і дружина в одній особі. Дівчина стверджує, що утримує себе сама і не бере грошей у зіркового чоловіка. А квартиру вони планують придбати навпіл. Ситуація ускладнюється тим, що зірка утримує свої колишні сім’ї.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.