Зірки, які всю кар’єру при статусі “майбутньої мами”: Настя Каменських, Наталя Могилевська, Руслана та інші

Вони не раз казали в інтерв'ю, що понад усе хотіли б стати мамою. Втім, доля не дала цим зіркам шансу самостійно завести дитину.

Акторки, співачки – знамениті представниці шоу-бізнесу, здається, мають все для щастя. Та тільки близьким відомо, що вже не оплески фанатів радують та дивують цих зіркових жінок. Вони ладні були б поміняти концертні зали на затишну дитячу кімнату, а букети троянд та брязкальце.

Настя Каменських може сміливо претендувати на статус “вічно вагітної”. Скільки разів вже її підозрювали у “цікавому стані”. Втім, сама 34-річна знаменитість відхрещується від того, що носить під серцем маля для Потапа.

Настя Каменських
Настя Каменських

До приходу популярності Каменських, у вагітності підозрювали Наталію Могилевську. Артистка двічі була заміжньою і фанати не одноразово намагалися розгледіти животик у зірки. Все марно. Співачці вже за 40, але вона все ще вірить, що стане мамою.

Наталя Могилевська
Наталія Могилевська

Двох знаменитих Руслан українського шоу-бізнесу також вважали вагітними. Переможницю “Євробачення” бажали бачити мамою ще на початку 2000-х. Зірка була заміжньою та будувала собі будинок. Її колега Руслана Писанка, яка підкорила всіх харизмою, хоч і не порадувала вагітними фотосесіями, але досвід у вихованні дитини таки отримала. Вона виховує сина обранця від першого шлюбу.

Руслана Лижичко та Руслана Писанко

Леся Нікітюк – ровесниця Насті Каменських. Яскрава білявка також інколи бачить про себе “вагітну” новини. Щоправда, ніяк у мережі пліткарі не можуть здогадатися, хто ж потенційний батько дитини Леді Ле. Втім, ведуча ставиться до таких нових з гумором та не ображається, коли про неї прихильники розпускають чутки.

Схожі статті