Катя Осадча влаштувала собі не день народження, а справжню казку: свято на яхті з купою знаменитостей

Катя Осадча справила свій день народження, наче справжня королева.

Популярна українська телеведуча Катерина Осадча з нагоди свого 38-річчя влаштувала вечірку, на яку запросила лише подруг. Чоловік телеведучої – Юрій Горбунов – не зміг би бути присутній на її святі. У неділю шоумен разом з Іванною Онуфрійчук проводив ефір “Танців з зірками”. Проте без привітань від коханого не обійшлося. Так, він опублікував ніжний текст на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Горбунов привітав дружину і прикріпив архівні фото.

День народження Каті Осадчої 

Осадча та її гості, серед яких були Настя Каменських, Даша Астаф’єва, Соня Плакидюк та інші, активно ділилися фото та відео зі свого відпочинку в Instagram. Для подруг Катя Осадча влаштувала фуршет на розкішній білосніжній яхті, на якій вони розсікали Дніпром.

Катя Осадча та її зіркові гості дотримались білого дрес-коду. Ведуча постала перед подругами в білому костюмі – широких штанах, короткій жилетці та стильному капелюшку.

Після водної екскурсії столицею компанія причалила на острів, де на них чекав пікнік. Вишуканий стіл накрили просто на березі, а замість стільців для гостей облаштували місця з подушками.

Нагадаємо, напередодні дня народження Осадча і Горбунов показали, як проводять час із своїми синами. Сама Осадча написала в Instagram, що рік тому не уявляла, що 38-й день народження зустрічатиме у статусі багатодітної мами. Вона додала, що сподівається на те, що її старший син Ілля теж пишається, що Осадча сучасна.

Схожі статті