Ані Лорак розсекретила нового чоловіка: колишній Мурат програє у всьому

Ані Лорак у своєму особистому блозі поділилася спільною фотографією з привабливим чоловіком. Прихильники відразу запідозрили роман між парою.

Особисте життя Ані Лорак неабияк цікавить її прихильників. Біля такої талановитої красуні вони бачать успішного та привабливого чоловіка. Однак співачка не поспішає будувати нові стосунки та насолоджується статусом холостячки.

Два роки тому виконавиця шокувала своїх слухачів новиною про розлучення з чоловіком Муратом Налчаджіоглу. Пара прожила разом десять років, у шлюбі народилася донька Софія. Однак, як виявилося, казка, яку демонструвала Ані на публіку, приховувала зради коханого та далеко неідеальний шлюб.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу
Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу

І ось в особистому блозі Лорак з’явилося фото з симпатичним чоловіком. Пара одягнена в одному тоні та стилі — лаконічні чорні коктейльні костюми.

Фанати артистки відразу приписали цим двом роман — пара дійсно виглядає разом красиво.

Фото з Instagram Ані Лорак
Фото з Instagram Ані Лорак

Загадкового обранця Ані Лорак звати Артем, і, як виявилося, він працює концертним директором виконавиці. Саме тому вона вирішила привітати його з днем народження на своїй сторінці у соціальній мережі.

Романи між артистом та концертним директором — явище не нове. Можна згадати Віктора Павліка, який одружився на Катерині Репяховій. Дівчина займала в співака аналогічну посаду. А цього року народила йому сина.

Але чи дійсно між Ані та Артемом є щось більше, ніж просто робочі стосунки невідомо. Обидва не коментують чутки та здогадки прихильників. Тим паче холостячці-Лорак приписують одночасно роман зі співаком Сергієм Лазарєвим. Та артистка продовжує приховувати всі деталі особистого життя.

Схожі статті