Співачка МакЅим зізналася, що бачила під час коми: “За мною приходили якісь люди”

Марина Максимова, відома як співачка МакЅим, влітку перенесла тяжку хворобу. Лікарям навіть довелося ввести її в клінічну кому.

Зірку російської естради нульових госпіталізували з 40-відсотковим ураженням легень та діагнозом коронавірус на початку цього літа. Лікарі прийняли рішення ввести виконавицю в медикаментозну кому та продовжити порятунок співачки.

Через 2 тижні після такого рішення медики спробували відключити МакЅим від апарату підтримки діяльності серця та легень, однак Марина не змогла самостійно дихати, тому було прийняте рішення повернутися до використання апарату. Увесь цей час тисячі прихильників творчості співачки молилися та переживали за її здоров’я.

Марина Максимова
Марина Максимова

Декілька тижнів тому МакЅим змогла повернутися додому після лікування і розпочати процес реабілітації. Вона вперше наважилася дати інтерв’ю після хвороби та розповіла, що саме відчувала усі ці тижні.

Марина розповіла, що коли була в комі, вона усвідомлювала, що йде з життя. Однак ніякого страху при цьому не відчувала. Артистка розповіла, що у тому стані вона перебувала в іншій реальності й розуміла: все тільки починається.

“У мене було чітке усвідомлення, що те життя, яким ми живемо тут, воно менш реальне, ніж те, коли я опинилася там, по той бік”, – згадує МакЅим.

До того ж Марина розповіла, що під час коми бачила людей, які приходили до неї та просили попрощатися з рідними. Вона пішла за ними та піднімалася кудись наверх. Там артистка побачила сонце після чого почала різко падати вниз. Тоді почула від тих людей, що вони пожартували. А вже пізніше вона дізналася, що під час перебування в комі, у неї двічі зупинялося серце.

Схожі статті