Ксенія Мішина повідомила про розлучення з Олександром Еллертом: кохання виявилося суцільною показухою

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт більше не разом: чи обманює пара аудиторію?

Декілька місяців тому головна героїня першого сезону телешоу “Холостячка” Ксенія Мішина раптово оголосила про розставання зі своїм обранцем Олександром Еллертом, з яким вона була разом з самого фіналу проєкту.

Олександр став переможцем першого сезону українського шоу “Холостячка”. Свого часу Мішина, відповідаючи на критику фанатів, яким не сподобався її вибір в фіналі зізналася, що почуття між нею і переможцем шоу Еллерт заіскрилися ще на початку проекту. І, вибираючи його в фіналі, Ксенія була чесна і щира.

Драматичний пост про розрив вона опублікувала всередині літа.

Фальшиве розставання чи фальшиве кохання?

Олександр Еллерт та Ксенія Мішина
Олександр Еллерт та Ксенія Мішина

Мішина не уточнює, що стало причиною розставання і в чому полягає “зрада”, але зазначила, що якби вона писала книгу про цей рік свого життя, на неї б зняли драму. А ще Ксенія хоче тиші і підтримки і більше нічого підписникам не розкаже.

Варто відмітити, що шанувальники пари давно передрікали їхній розрив спираючись на версію про те, що кохання обох — лише піар і нічого більше. Деякі просували легенду про котракт з каналом, який змушує їх перебувати у стосунках одне з одним. Масла у вогонь підлив вчинок Ксенії, коли вона поїхала до Хорватії і видалила усі фотографії з коханим, а також відписалася від нього в Instagram.

Олександр Еллерт та Ксенія Мішина
Олександр Еллерт та Ксенія Мішина

Нагадуємо, що Олександру Еллерту 33 роки. Він родом з Києва. Працює автором в “Студії Квартал-95” і телеведучим  корпоративних заходів. Еллерт двічі був одружений, виховує 13-річну дочку Елю від першого шлюбу.

Схожі статті