Юля Зайка з “Холостяка” на цей раз перетнула межу і розповіла занадто особисте: позбулася “її” в 20 років

Юлія Бельченко вирішила розповісти усе про себе, включаючи найособистіші подробиці.

Юля “Зайка” Бельченко не перемогла в фіналі проекту “Холостяк-11”, але популярності їй це тільки додало. Дівчина вже знялася в якості запрошеної зірки на проекті “МастерШеф. CELEBRITY”, зіграла епізодичну роль в серіалі “Кріпосна”, а також отримала нагороду в номінації “Холостячка року”. Так що публічне життя у Юлі тільки починається.

Дівчина каже, що чекає свою любов, але на сайтах знайомств її немає. Сторінки, на яких вказано, що вона шукає хлопця, виявилися фейковими, хоча і зі справжніми фото.

Відвертість зірки

Час від часу Юлія Бельченко влаштовує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram рубрику питання-відповідь, завдяки якій ближче знайомиться з аудиторією.

Скріншот сторінки Юлі Бельченко

У цей раз фанати цікавилися доволі особистими подробицями її життя, інколи переходячи межу. Та здається, що Зайку це ані краплі не хвилює. Один з користувачів мережі поцікавився, коли Юля вперше перейшла на більш серйозний етап у стосунках з чоловіками, і Бельченко чесно відповіла, що це сталося у 20 років.

Також одною з найпопулярніших тем під час обговорення з Юлею її особистого життя став її колега Діма, який нещодавно зізнався, що вона йому подобається. Зірка не стала приховувати, що його нещодавня фотосесія з іншою дівчиною її не сподобалася, і хоча їй було боляче на це дивитися, вона зазначила : з Дмитром вони не зустрічаються, і тому засуджувати його вона не має права.

Юля Бельченко
Юля Бельченко

При цьому результат їхнього побачення вона так і не відкрила аудиторії. Та судячи з того, що Дмитро та Юля так і не стали парою, особливого враження колега на неї не справив.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.