Таємна дружина, сестра та коханки — усі жінки Олега Винника, яких він ретельно приховує

Олег Винник — один з найбажаніших артистів української естради. Однак у його житті є декілька жінок, про яких артист не говорить на публіку.

Олег Винник під час кожного зі своїх інтерв’ю заявляє, що він ніколи не стане розповідати про своє особисте життя. Головна причина в тому, що він, як артист, хотів би аби на першому місці стояла його творчість і він цікавив свого слухача виключно як співак та автор пісень.

Та все ж прихильникі та журналісти не змогли просто так відмовитися від цікавих фактів особистого життя улюбленого виконавця.

Виннику приписують шлюб з його бек-вокалісткою Таюне (справжнє ім’я — Таїсія Сватко. За інформацією інсайдерів, пара познайомилася під час навчання в музичному училищі, і зіграла весілля ще в студентські роки. Пізніше подружжя переїхало до Німеччини, де в них народився син.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Олег Винник зізнався, що в нього є старша сестра, яка живе на Черкащині. Одного разу виконавець навіть запросив журналістів, щоб познайомити своїх слухачів з родиною, не зважаючи на таємничість особистого життя. Старша сестра подарувала братові племінника.

Олег Винник з рідною сестрою
Олег Винник з рідною сестрою

Таємнича Ніно

“Ніно” – один із головних хітів Олега Винника. За словами знайомих артиста, Ніна з пісні – це реальна людина. Цю композицію співак написав для свого першого кохання, яким була однокласниця Винника. Власне звали її також Ніною. Зараз жінка проживає в рідному селі Олега на Черкащині, де працює продавчинею. Вона ретельно ховається від камер і журналістів та не розповідає про шкільний період свого життя та стосунки з сучасною зіркою української естради.

Схожі статті