Поп-діва Тіна Кароль крутила романи одразу з двома чоловіками: ось чому з Даном Баланом не склалося

Тіна Кароль розповіла, що мала сміливість крутити роман одразу з двома обранцями.

Після смерті першого чоловіка Євгена Огіра Тіна Кароль приховує імена своїх обранців та можливі романтичні стосунки. Поп-діва підкреслює, що її серце назавжди розбите і буде належати лише покійному коханому.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір

Втім, навколо зірки доволі багато чуток стосовно нових романів та інтрижок.

Співачку то підозрювали у зв’язку з Даном Баланом, то називали її пасією Ігоря Коломойського. 2021 рік став подарунком для фанатів знаменитості, адже поп-діва заявила, що нарешті щаслива і закохана. Тому цього року вона розповідає багато речей саме про особисту сферу.

Тіна Кароль крутила з двома обранцями

Нещодавно Тіна Кароль опублікувала відео на своєму YouTube-каналі, в якому розповіла кілька цікавих подробиць зі свого особистого життя.

Так, співачка зіграла в гру “Було / не було”. Одна з її прихильниць запитала, чи зустрічалася Тіна з двома чоловіками одночасно. Спочатку співачка пожартувала з цього приводу, сказавши:

“А якщо вони подивляться?”

А потім таки зізналася, що такий досвід в її особистому житті все ж був. Імен, звісно, вона не називала, як і не відзначила період свого життя, у який дозволяла собі такі пустощі.

Варто відмітити, що деякі шанувальники одразу ж пов’язали цей її досвід саме з Даном Баланом, з яким в неї так і не склалися стосунки. Офіційною версією є розповідь про взаємний піар, який артисти влаштували одне одному під час вокального шоу.Тим не менш, шанувальники обох артистів впевнені, що такі емоції зіграти просто неможливо.

Але поп-діва та молдавський мачо залишаються приятелями.

Схожі статті