Дзідзьо подарував екс-дружині Slavia апартаменти біля озера і зізнався в почуттях: “Ми одне одного любим”

Дзідзьо розповів, що насправді відбувається між ним та його колишньою дружиною, і до чого тут подаровані апартаменти.

Після того, як колишня дружина Дзідзьо Ярослава Притула-Хома публічно подякувала його за подаровану квартиру, у мережі та ЗМІ почала розповсюджуватися інформація про примирення екс-подружжя.

Втім, виявилося, що про ніяке і воз’єднання і мови йти не може. Журналісти дізналися у виконавця, що насправді відбувається між колишніми партнерами, і до чого тут подаровані апартаменти.

Що відбувається між Славією та Дзідзьо?

Артист не приховує, подарував розкішну квартиру колишній дружині. Але пояснити мотив він не зміг.

“Це дуже красива квартира, це надзвичайна квартира. Ти виходиш, і видно озеро. Це 150 квадратів, і я віддаю її Ярославі.<> Насправді, ми одне одного любимо, поважаємо і це насправді саме головне. Це зробилося лише для того, щоб… Ну, це в трендах так робити. Я ніде поганого нічого про Славію не говорив і не буду говорити”, — поокометував Дзідзьо.

При цьому, виконавець зазначив, що знаходиться з Ярославою у прекрасних відносинах, і досі її любить, незважаючи ні на що.

Варто відмітити, що декілька місяців тому Дзідзьо говорив про те, що доведе, що він — порядна людина. Тоді він натякав на розподіл майна, який обіцяв бути чесним та справедливим.

Зараз молоді люди ідуть кожен своїм шляхом. Але Дзідзьо, наприклад, досі начебто відчуває ревнощі. Так, артист зізнався, що йому не подобається фотографії своєї дружини у купальнику, які вона виставляє на публічний огляд. Втім, коментував він ці світлини дуже стримано та етично, не заступаючи за межу та ніяк не ображаючи колишню кохану.

Схожі статті