Святослав Вакарчук після розлучення зізнався у коханні, але вже не Фонарьовій: “Моє серце належатиме тобі”

Святослав Вакарчук зробив публічності знання, яке обурило мережу.

Декілька місяців тому відомий український співак Святослав Вакарчук публічно розповів про розлучення з дружиною Лялею Фонарьовою, з якою він прожив разом 20 років. Причиною розриву він не називав, але журналісти швидко знайшли розлучницю.

Євгенія Яцута
Євгенія Яцута

Нею виявилося жінка на ім’я Євгенія Яцута. Інсайдери подейкують, що пару неодноразово бачили разом. При цьому Ляля дуже важко пережила новину про розрив і навіть потрапила до лікарні.

Через деякий час мережу знову сколихнула новина пов’язана зі Святославом Вакарчуком: у співака народився первісток. Хлопчика назвали Іван. Тепер артист офіційно є батьком.

Концерт Святослава Вакарчука

А нещодавно артист по-справжньому шокував своїх фанатів: на концерт у Львові він не збирається пускати тих, хто ще не вакцинувався. Але і це півбіди. Перед виступом у своєму рідному місті, він зізнався йому у коханні, але шанувальниці цього не оцінили.

Віддані фанати Святослава Вакарчука почали питати в нього, чому він віддає своє серце місту, а жінок змінює наче рукавички. Мовляв, після такого вчинку довіряти йому немає сенсу, навіть якщо особисте та творчість — абсолютно різні сфери.

Скріншот коментарів під публікацією Святослава Вакарчука

Варто віддати належне, вірити ліричним віршам після неприємної особистої драми набагато складніше. У цей раз в українському шоу-бізнесі зіграла свою роль жіноча солідарність, яка добряче зіпсувала репутацію Вакарчука.

Варто відмітити, що роками раніше чоловіка звинувачували у подружніх зрадах з його підопічною Христиною Соловій. Молода співачка цих звинувачень не заперечувала.

Схожі статті