Алла Мазур зізналася, що має проблеми з 13-річним сином: відсутність батька погано відобразилася на родині

Алла Мазур розповіла, як в неї складаються стосунки з єдиним сином.

Алла Мазур ніколи не ділилася з пресою подробицями особистого життя. Її син та чоловік завжди поза камерами, і ніяк не взаємодіють з журналістами. Цілком імовірно, що це був вибір членів родини тележурналістки — бути непублічними людьми. Їх можна зрозуміти, адже популярність — важкий тягар.

Алла Мазур має проблеми у вихованні сина

Нещодавно Алла Мазур відсвяткувала свій черговий день народження. Зірка завітала до студії Сніданок 1+1 та розповіла про найголовніші події у її житті в цьому році. Зокрема, вона зізналася, що втратила матір, розвивається як вчитель та має деякі проблеми у вихованні сина, якому у цьому році виповнилося 13 років.

Алла Мазур з сином Артемом

“Час від часу ми про щось сперечаємося. Тьома подорослішав, тепер умовити його на фотографії дуже важко, практично неможливо, навіть на 1 вересня він уже відмовився фотографуватися. Але я поважаю його власну позицію. Як пояснили психологи, цей період віддалення діти повинні пройти. Добре, коли вони проходять це вчасно, в підлітковому віці, і нам, батькам, слід розуміти наших підлітків і не ображатися на них “, – сказала Алла Мазур.

Неможливо не пригадати, що невідомо, чи є у хлопця батько. Алла Мазур старанно приховує, як особистість біологічного батька хлопчика, так і його присутність у сім’ї. Судячи з фото, які публікує телезірка, складається враження, що вона виховує сина самотужки. Коли телеведуча хворіла раком, поруч з нею також постійно знаходилася краща подруга, а не кохана людина. Тому є велика ворогівдність того, що хлопчик дійсно виріс без батька.

Схожі статті