Ані Лорак після поневірянь знайшла своє щастя і більше не знімає обручку: “Кохання всього мого життя”

Ані Лорак показала свій образ, який доповнила обручкою.

П’ять років тому відома українська співачка Ані Лорак повідомила, що розлучається з чоловіком, турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. Рішення було зваженим, і більш того, очікуваним. Через численні зради підприємця про його невірність почали говорити і в пресі, і в світських колах. Це дуже непокоїло діву, яка і так страждала у стосунках з Муратом. Бізнесмен не залишався на самоті, поки зірка гастролювала, і навіть дозволяв собі короткі романи під час вагітності Кароліни.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу
Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу

Після розриву з коханням всього життя у Кароліни був ряд невдалих романів, а серед обранців були особистості з сумнівною репутацією.

Ані Лорак щаслива і з обручкою

Зараз діва живе наче у казці. У Ані Лорак великий заміський палац, колишній чоловік намагається отримати другий шанс і робить усе, щоб Кароліна його пробачила, а єдина донька Софія —  здорова і прекрасна дівчина.

Ані Лорак та її донька Софія
Ані Лорак та її донька Софія

Деяким шанувальникам здається, що для повноти картини не вистачає гідного чоловіка, який зміг би подарувати артистці щастя бути коханою та потрібною жінкою.

Однак, є висока вирогдність того, що цей чоловік давно є. Співачка неодноразово світила обручкою на безіменному пальці. Також Кароліна не приховує: закохана, щаслива, але не хоче розповідати, хто же є її обранцем.

Навіть в останній публікації російської діви, вона постала з обручкою.

Скріншот коментарів під публікацією зірки

Але поки співачка сама не захоче відкрити деталі особистого життя, її шанувальники можуть лише здогадуватися, чи встигла вона вийти заміж, або ж тільки заручена.

Схожі статті