Відомий футболіст був помічений разом з сином Тіни Кароль: у поп-діви з’явився новий чоловік, а у Вені тато?

Поп-діва Тіна Кароль самотужки виховує свого сина Веніаміна, якого нещодавно засвітився поруч з відомим на весь світ українським футболістом.

Тіна Кароль вже була заміжньою, але її єдиний шлюб завершився трагічно. Чоловіком співачки у 2008 році став музичний продюсер Євген Огір. Незабаром після весілля у пари народився хлопчик, якого вони назвали Веніаміном. Напружений робочий графік не став на заваді сімейному щастю подружжя, проте їхню ідилію зруйнувала важка хвороба Євгена. Він помер у 2013-му від раку шлунка, залишивши Тіну з розбитим серцем і малою дитиною на руках.

Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром та сином Веніаміно
Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром та сином Веніаміно

Увесь цей час поруч зі співачкою не був помічений жодний чоловік, хоча доволі довго ходили чутки про її роман з молдавським артистом Даном Баланом. Тим не менш, офіційного підтвердження з приводу стосунків від зірок не надходило. В одному зі своїх інтерв’ю Кароль зізнавалася, що Веня не готовий до появи вітчима, тому трохи бурхливо реагує на те, що усі навкруги обговорюють відносини мами з Даном.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Втім, розтопити серце хлопчика одному відомому чоловіку все ж таки вдалося. Так, на одній з фанатських сторінок Веніаміна в Інстаграмі з’явилося його фото з футболістом Андрієм Шевченко. Спортсмен обійняв дитину та щасливо усміхнувся в камеру, як і сам Веня.

Судячи з усього, кадр архівний, адже син Тіни Кароль зараз виглядає дорослішим – йому майже 13. Незважаючи на свій юний вік, він вже давно живе окремо від зіркової мами, до того ж в іншій країні, звідки навідується додому на канікулах. Детальніше про це дізнавайтеся з наступного відео:

Схожі статті