В Андрія Данилка назріває службовий роман, але не зі сценічною мамою: в артиста закохана його бек-вокалістка

Особисте життя Андрія Данилка повне секретів, адже артист воліє тримати його таємним, але деякі пікантні подробиці все ж стали надбанням публіки.

У 2021 році зірка Євробачення та головна провідниця країні Вєрка Сердючка святкує свій творчий 30-річний ювілей. З цього приводу на телеканалі LIVE Андрію Данилко присвятили цілий випуск програми про зірок “Викриття. Післямова“. Гостями ефіру стали зіркові друзі артиста – співак Ель Кравчук, продюсер Олександр Ягольник, акторка Радміла Щоголева, яка була мовчазною помічницею Сердючки Гелею.

Всі вони поділилися раніше невідомими деталями життя Андрія, в тому числі і прокоментували його проблеми зі здоров’ям. Як виявилося, у співака порушення сну, що тягне за собою інші неприємні наслідки, тож він зараз активно займається цим питанням в оздоровчих центрах.

Вєрка Сердючка на Atlas Weekend 2021
Вєрка Сердючка

Також серед запрошених героїв була і бек-вокалістка Вєрки Олена Романовська, яка несподівано для всіх зізналася у почуттях до Данилка:

“Я коли прийшла в колектив… Я прийшла в колектив, тому що я закохалася. Я в нього закохалася, коли ми прийшли на студію до Володимира Бебешка, він мені подзвонив і каже: “Альона, ти їдеш на Євробачення з Андрієм Данилко, з Вєркою Сердючкою”. Я прийшла на студію і побачила його… Він якийсь такий сидів беззахисний, в цій курточці такій темній, ну дитина така солодка, така мила, така скромна. Просто він коли доторкнувся до мене на репетиції, ну і все, мене не стало. Я просто в ньому розчинилася”.

Олена Романовська
Олена Романовська

Романовська не могла приховувати це від Данилка, тож він знав, що бек-вокалістка має почуття до нього. Романтичними їхні стосунки так не стали, але вони були бурхливими.

Андрій Данилко та його бек-вокалістка Олена Романовська
Андрій Данилко та його бек-вокалістка Олена Романовська

Ще Андрію приписували роман зі сценічною мамою Інною Білоконь, однак жінка насправді вже давно заміжня за іншим чоловіком.

Схожі статті