(Відео) Настя Каменських прокоментувала чутки про свою вагітність та розповіла, коли стане мамою

Відому українську співачку Настю Каменських регулярно підозрюють у вагітності, що вона зазвичай ніяк не коментує, але бувають і винятки.

Першим офіційним чоловіком Насті Каменських став Потап, з яким вони складали дуже популярний на вітчизняній естраді дует. Для Олексія це вже другий шлюб, причому стосунки зі співачкою у нього зав’язалися ще коли він був одружений на Ірині Горовій.

І хоча тепер вже ні для кого не секрет, що Потапенко саме заради Каменських пішов з сім’ї, Ірина навіть гуляла на їхньому з Настею весіллі. Не дивлячись на любовний трикутник, усім його учасникам вдалося уникнути публічних скандалів та розбірок.

Ірина Горова і Потап
Ірина Горова і Потап

Коли Потапа і Настю оголосили подружжям, мережею поширилися чутки про майбутнє поповнення в молодій родині. Мовляв, Каменських вагітна. Триває це вже не перший рік, тож у програмі “Світське життя” зірка вирішила нарешті дала коментар з цього приводу:

“Я б вже за рік би й народила, але я ж не можу переносити як слон. Бути вагітною – це неможливо сховати. Ну, тобто це через якийсь час все одно проявиться. Не знаю. Чекайте. Скільки? Рік, два, три – не знаю”.

Настя Каменських у програмі Світське життя
Настя Каменських у програмі Світське життя

А Потап не приховує, що мріє про п’ятьох дітей – один син у нього вже є, від шлюбу з Іриною Горовою, залишилося ще чотирьох від Насті. В інтерв’ю для “ЖВЛ” репер зізнався, що люди звикли думати так – дитину не заводять, бо не хочуть, а не хочуть, бо вони зірки. Насправді ж пара дуже хоче дітей, а станеться це тоді, “коли вищі сили дадуть”.

Весілля Потапа і Насті Каменських
Весілля Потапа і Насті Каменських

Все про історію кохання Олексія Потапенко і Анастасії Каменських у відео нижче:

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".