Тіна Кароль скучила за молдавським мачо Даном Баланом і зібралася їхати до нього: поки син Веня в Англії

Тіна Кароль по-справжньому здивувала своїх фанатів радісною новиною.

Кар’єра української поп-діви Тіни Кароль продовжує стрімко розвиватися. За артисткою майже неможливо встигнути, адже плодовидість її творчості вражає навіть закордонних виконавців. Навіть Дан Балан, який також відрізняється неймовірною працьовитістю, був шокований силою духу співачки. Що й казати про кількість концертів, які встигає дати поп-діва кожного року.

Тіна Кароль поїде у Молдову

Нещодавно поп-діва вирішила поспілкуватися з підписниками на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram і влаштувала рубрику питання-відповідь. Особливо часто користувачі питали співачку саме про її концерти поза межами України. Тіну закликали і у Ташкент, і у Молдову.

Скріншот сторінки Тіни Кароль

Прочитавши, що її чекають у Молдові поп-діва було дуже не однозначно відповідь. Вона сказала, що це буде особливо концерт, а потім наблизила камеру до своїх очей, щоб шанувальники побачили її хитрий погляд. Що це означало, достовірно невідомо, але не важко здогадатися, що співачка таким чином натякнула на свого колегу Дана Балана, з яким їй досі прописують роман.

Нагадуємо, що чутки про стосунки цих двох поповзли три роки тому, коли розпочався сезон шоу Голос країни, у якому взяв участь молдавський мачо. Зірковий дует фліртував, обіймався перед камерами і зробив усе, щоб пропіарити проєкт. Коли ж продюсер шоу зізнався, що усе побачене глядачами було прописано за сценарієм, гніву аудиторії не було межі. На даний момент знаменитості перекидується декількома словами у соціальних мережах, але більше не співпрацюють у такому форматі.

Схожі статті