Брежнєву і Джанабаєву не запросили на свято свекрухи: матір братів Меладзе не сяде за один стіл з невістками

Брати Меладзе влаштували своїй матері сюрприз з нагоди 87-річчя, але на святі були відсутніми відомі невістки іменинниці – Віра Брежнєва і Альбіна Джанабаєва.

Напередодні матері Валерія і Костянтина Меладзе Неллі Акакієвній виповнилося 87 років, тож уся їхня родина зібралася в одному з найкращих ресторанів столиці, аби відсвяткувати таку поважну дату. Зворушливими кадрами з вечірки у мережі поділилася дочка Валерія Аріна, але виявилося, що на святі не було дружин братів Меладзе – Альбіни Джанабаєвої та Віри Брежнєвої.

Фанати припускають, що екс-віагрянки не отримали запрошення на вечерю через непрості сімейні стосунки. У цьому є сенс, адже відомо, що діти Валерія Шотаєвича досі не спілкуються з нинішньою дружиною знаменитого батька – доньки так і не змогли змиритися, що той багато років зраджував їхній матері з Альбіною. А ось про ставлення членів сімейства Меладзе до Віри майже нічого невідомо, оскільки і вона, і композитор не коментують особисте життя.

Не дивлячись на те, що брати одружилися на своїх музах, за співачками все одно закріпився статус розлучниць, проте вони намагаються не звертати увагу на постійну критику.

Брати Меладзе зі своїми дружинами – Вірою Брежнєвою і Альбіною Джанабаєвою
Брати Меладзе зі своїми дружинами – Вірою Брежнєвою і Альбіною Джанабаєвою

Щодо відсутності Брежнєвої і Джанабаєвої на дні народження свекрухи, цілком можливо, що артистки могли його пропустити не через проблеми у спілкуванні з Нелею Акакієвною, а з інших причин. Віра наразі з головою занурена в роботу і розвиток власного косметичного бренду, Альбіна ж зайнята піклуванням про новонароджену донечку Агату, яка з’явилася на світ у квітні 2021-го.

Більше цікавих подробиць про сімейні таємниці братів Меладзе дивіться у наступному відео:

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.