Ігор Кондратюк оскандалився: жадібність продюсера викрили публічно. Квартири Віталія Козловського було мало?

Ігор Кондратюк мав бездоганну репутацію серед українських глядачів. Дотепер. Що утнув продюсер?

Останнім часом репутація Ігоря Кондратюка, яка завжди була бездоганною, отримує все більше ударів. Так, відомий український продюсер вирішив доречним скласти петицію до Володимира Зеленського з проханням заборонити російським артистам приїжджати з концертами до України. Свою позицію він обґрунтував з політичної сторони питання. Але аудиторія вважає, що наміри Кондратюка продиктовані жадібністю і бажанням перехопити дохід для своїх артистів.

Ігор Кондратюк і петиція, у щирість якої ніхто не вірить

Ігор Кондратюк
Ігор Кондратюк

Продюсер пояснює, що його дії продиктовані активною громадянською та політичною позицією. Але цікаво, що продюсер дійсно включився у питання лише тоді, коли шоу-бізнес став страждати від кризи, а артисти змушені братися за будь-яку рекламу, щоб заробити гроші.

Скріншот коментарів під публікацією про петицію Ігоря Кондратюка

Також українців бентежить той факт, що Ігор Кондратюк обізлився на російських виконавців саме тоді, коли Баста Ані Лорак зібрали аншлаг в Одесі. Приємного дійсно мало, коли вітчизняні виконавці не можуть заробити, а співаки з сумнівною репутацією заробляють мільйони та живуть у садибах.

Скріншот коментарів під публікацією про петицію Ігоря Кондратюка

Але Ігоря Кондратюка обвинувачували у жадібності і раніше. Наприклад, Віталій Козловський рік тому в інтерв’ю заявив, що Ігор мав види на його квартиру. Так як діячі культури співпрацювали раніше, екс-продюсер Козловського з якоїсь причини оформив квартиру артиста на себе, а коли той порвав з ним контракт, нахабно її відібрав.

Схожі статті