Олександр Усик став чемпіоном світу: як виглядають дружина та діти зірки, які надихнули його на перемогу

Олександр Усик довго йшов до цього звання і поруч з ним завжди була його родина.

25 вересня стало відомо ім’я нового чемпіона світу з боксу.  Британський боксер привітав з перемогою українця Олександра Усика, який минулого вечора відібрав у нього чемпіонський пояс і заявив, що суперник його нічим не здивував і планує ще раз зійтися з ним в поєдинку.

Про те, що боксери можуть зійтися в реванші, підтвердив напередодні бою в Лондоні Джошуа. Британець заявив, що в разі, якщо він отримає поразку, то обов’язково відбудеться негайний реванш з Усиком. А поки що український спортсмен носить титул чемпіона світу. Хто ж його оточує?

Дружина та діти Олександра Усика

Олександр не приховує інформацію про особисте життя і охоче говорить про сім’ю під час інтерв’ю. Також він без проблем показує їх на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

З дружиною Катериною він познайомився ще під час навчання в школі, а 12 років тому вони одружилися. У шлюбі народилося троє дітей: Єлизавета, Кирило і Михайло.  Усі діти боксера так чи інакше розвиваються і займаються спортом.

Олександр намагається бути зразковим батьком і увесь свій вільний час присвячує своїм дітям.

Втім, родина спортсмена не надто любить публічну увагу та намагається вести непублічний образ життя. Зважаючи на діяльність голови родини, такий план дій дещо ускладнюється допитливістю журналістів та фанатів боксера. Цілком можливо, що з отриманим званням спортсмен дасть інтерв’ю, у якому покажи всьому світу свою родину та будинок.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".