Як виглядає і чим займається перший чоловік Євгенії Власової, від якого зірка народила доньку

Євгенія Власова дуже загадкова зірка. Вона завжди намагалася оминути тему особистого життя, але їй це не вдалося.

Євгенія Власова майже ніколи не згадує свого першого обранця. Співачка в інтерв’ю навіть не присвячує час своїй історії кохання. А вона у неї дуже цікава.

Вийшла заміж артистка за продюсера Дмитра Костюка. Чоловік приділяв спершу час її творчості, але згодом пара зрозуміла, що хоче бути разом і перевела робочі стосунки у романтичні. На публіці поводилися стримано, а здогадатися про те, що у них роман було неможливо до того моменту, коли у Євгенії раптом не почала змінюватися талія. Зірка почала з’являтися на публіці з округлим животом.

Дмитро Костюк та Євгенія Власова

У 2004 році у пари народилася донька. Та сімейна ідилія тривала недовго. Ніні, так звати дитину екс-подружжя, було лише 4 рочки, коли мама і тато їй розповіли про те, що більше немає їхньої родини… Зараз дівчинка живе з Євгенією і співачка не приховує, що її крихітка – справжня відрада для неї.

Ким працює Дмитро Костюк?

Особистість продюсера дуже цікава. Саме він став одним з представників нової хвилі українського шоу-бізнесу. Дмитро з 1990-х років займався просуванням гуртів, а у 2000 займався на пару з Костянтином Меладзе створенням легендарного гурту “ВІА Гра”. Саме Костюк “підбив” Альону Вінницьку полишити роковий жанр музики на поп та стати першою солісткою колективу.

Дмитро Костюк, Костянтин Меладзе та “ВІА Гра”

Згодом продюсер змінив вектор роботи та почав цікавитися більше напрямом по захисту авторських прав. З 2015 року знаменитість займається діяльністю громадської організації.

Схожі статті