Ксенія Мішина дозволила сину пофарбувати волосся в екстремальний колір, аби вітчима Еллерта не нагадував

Ксенія Мішина не з тих мам, хто постійно забороняє дитині змінювати колір волосся та носити неформальний одяг.

Ксенія Мішина ще у липні полишила Олександра Еллерта. Пояснювати причину розриву холостячка не схотіла. Повідала лише одне: вона зробила цей крок, адже зрозуміла, що не може бути поруч з обранцем. Зі свого розриву зірка не схотіла робити піару чи виносити на публіку всі подробиці сімейного життя.

Зараз артистка мешкає зі своїм сином Платоном, який став дорослим не по роках. Хлопець справжня опора та підтримка для своєї мами. Він став її надійним компаньйоном у подорожах, а сама Ксенія прагне бути йому більше другом, аніж суворою вихователькою.

Олександр Еллерт та Ксенія Мішина
Олександр Еллерт та Ксенія Мішина

Зростає хлопець в атмосфері радості. Його мама не забороняє йому проявляти індивідуальність, а Платон від цього тільки щасливіший. Нещодавно акторка дозволила йому перефарбувати волосся. Від природи русява дитина вирішила стати блондином.

Син Ксенії Мішиної

“Отож ми в черговий раз змінили образ”, – натхненно пише Ксенія Мішина.

По очах юного модника видно наскільки йому подобається його образ. Дуже пасує хлопцю його нова зачіска, а біла кофтинка, якнайкраще підкреслює яскравий стиль.

Син Ксенії Мішиної – Платон

Це не вперше, коли Платон кардинально змінює колір волосся. Під час проєкту “Холостячка” героїня показувала світлини дитини, де у школяра були сині пасма. Знаменитість не приховувала, що була ошелешена проханням хлопця пофарбувати його у такий радикальний відтінок. Втім, сперечатися не стала та почала очікувати нарікань з боку викладачів.

Схожі статті