Віктор Павлік боїться не дожити до дорослішання сина через велику різницю у віці: “Катя каже – доживеш”

Відомий український співак Віктор Павлік нещодавно став батьком вчетверте. Статус "молодого" тата йому подарувала нинішня дружина Катерина Репяхова.

Перша спільна дитина у шлюбі Віктора Павліка і Катерини Репяхової для артиста стала вже четвертою, а для його обраниці – першою. Довгоочікуване поповнення в родині відбулося у червні 2021-го за рік після одруження. І хоча з появою малюка у зірки з’явилося безліч причин для радощів, тривоги це батьківство приносить не менше.

У програмі “Світське життя” Віктор Франкович зізнався Каті Осадчій, що бути татом у 20 і у 55 – це зовсім різні речі. Зараз у нього більше трепету по відношенню до дитини, він більше і частіше допомагає дружині доглядати за сином, адже свого Михасика співак називає сенсом життя.

Катя Осадча і Віктор Павлік
Катя Осадча і Віктор Павлік

На питання ведучої про те, чи замислювався він про те, що тепер має ретельніше ставитися до здоров’я, аби відправити спадкоємця у доросле життя, Павлік відповів так:

“Постійно про це думаю, Катя, постійно думаю. Я розумію, що якщо мені зараз 55, то через 20 років, коли Михасику буде 20, мені буде 75. Дай Бог дожити до цього віку, я сподіваюся. Катя [дружина] каже: “Доживеш”. Мені циганки всі завжди гадають, кажуть: “До 90 доживеш”.

Віктор Павлік у програмі Світське життя
Віктор Павлік у програмі Світське життя

Артист приділяє особливу увагу правильним звичкам у харчуванні. Свій ранок він починає з часнику, який запиває склянкою гарячої води. Потім заварює вівсяну кашу, теж на воді. Кавою Віктор Франкович не зловживає – обмежується одним маленьким горнятком зранку. Також з вечору артист замочує зернята мигдалю, якими ласує ще до сніданку, адже це дуже корисно, а воду він п’є тільки джерельну з Моршина.

Хто з зірок ще, окрім Віктора Павліка і Катерини Репяхової, став батьками у 2021 році, дивіться нижче:

Схожі статті