Стала відома причина смерті Віталія Козловського: до останнього не хотів звертатися до лікарів

Віталій Козловський розповів, що стало справжньою причиною смерті його батька.

Не так давно стало відомо, що відомий український виконавець Віталій Віталійович Козловський втратив свого батька. Усе своє доросле життя зірка жив далеко від батька від нього, і лише у декілька останніх років йому вдалося забрати батька до Києва. Втім зірковий батько та син недовго були разом.

Від чого помер Віталій Козловський?

Віталій Козловський з батьками
Віталій Козловський з батьками

Нещодавно співак завітав на програму “Світське життя”, у якому розповів, за якої причини втратив найближчу людину у світі. Знаменитість не приховує, що батько мав погані звички, які із вели його в могилу.

“У нього проблема була з легкими, він все життя курив. У нього від легких залишилися шматочки”, – поділився подробицями артист.

Мало того, чоловік відверто не хотів звертатися до лікарів та не ходив по медичних установах, що зробило неможливим допомогти йому з питаннями здоров’я. Співак не приховує — смерть тата змінила його життя. Для того, щоб забути про своє горе він з головою поринув у роботу та концерти.

Варто відмітити, що інші представники шоу-бізнесу були прекрасні знайомі з чоловіком і коли Віталій повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram про прощання з ним, не змогли не розділити його біль.

Нагадуємо, що не так давно Віталій Козловський публічно звинуватив свою матір у зрадах з батьком. Співак зазначив, що саме його мама несе провину за зруйновану родину. Артисту важко згадувати конфлікти, які ставалися між батьками, коли той був дитиною, і він досі не може пробачити матір за те, що вона проміняла їх на іншого чоловіка.

Схожі статті