Щаслива Леся Нікітюк показала розкішний букет та похизувалася тим, що кохана: “Від нареченого”

Леся Нікітюк показала розкішний букет від невідомого.

Особисте життя відомої української телеведучої Лесі Нікітюк вкрите таємницею. За 10 років роботи на телебаченні знаменитість жодного разу не згадувала імен своїх обранців і досі тамує шанувальників незрозумілим сімейним статусом.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Леся Іванівна постійно жартує, що вона ніколи не вийде заміж, а її рідні вже зневірилися і не чекають хорошої новини. Однак, усе це іронія. У стосунках вона перебувала неодноразово. Просто захищала коханих від публічності. Ця точка зору доволі зрозуміла і популярна: слава, як правило, сильно псує взаємини.

Розкішний букет для Лесі Нікітюк

Нещодавно на особистій сторінці Лесі Нікітюк в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація. Зірка показала розкішний букет квітів, які їй принесли вранці. Хто зробив для неї такий подарунок невідомо, адже знаменитість вирішила не оприлюднювати його ім’я.

Варто відмітити, що на світлині вона постала з вечірнім макіяжем, що говорить про те, що зірка готувалася до якихось зйомок. І квіти, імовірніше за все, були сфотографовані у гримерці. Тим не менш, у підписників одразу з’явилися думки щодо того, хто міг порадувати Лесю Нікітюк зранку.

Скріншот коментарів під публікацією Лесі Нікітюк

Так, одна з підписниць вважає, що букет подарував наречений Лесі. Варто зазначити, що інформації щодо молодої людини Леся Іванівна не давала дуже давно. В останній раз, коли вона згадувала про нього, це був прямий ефір зі співачкою Олею Поляковою, під час якого вона згадала, що перебуває у стосунках вже декілька місяців.

Схожі статті