Щаслива Леся Нікітюк показала розкішний букет та похизувалася тим, що кохана: “Від нареченого”

Леся Нікітюк показала розкішний букет від невідомого.

Особисте життя відомої української телеведучої Лесі Нікітюк вкрите таємницею. За 10 років роботи на телебаченні знаменитість жодного разу не згадувала імен своїх обранців і досі тамує шанувальників незрозумілим сімейним статусом.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Леся Іванівна постійно жартує, що вона ніколи не вийде заміж, а її рідні вже зневірилися і не чекають хорошої новини. Однак, усе це іронія. У стосунках вона перебувала неодноразово. Просто захищала коханих від публічності. Ця точка зору доволі зрозуміла і популярна: слава, як правило, сильно псує взаємини.

Розкішний букет для Лесі Нікітюк

Нещодавно на особистій сторінці Лесі Нікітюк в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація. Зірка показала розкішний букет квітів, які їй принесли вранці. Хто зробив для неї такий подарунок невідомо, адже знаменитість вирішила не оприлюднювати його ім’я.

Варто відмітити, що на світлині вона постала з вечірнім макіяжем, що говорить про те, що зірка готувалася до якихось зйомок. І квіти, імовірніше за все, були сфотографовані у гримерці. Тим не менш, у підписників одразу з’явилися думки щодо того, хто міг порадувати Лесю Нікітюк зранку.

Скріншот коментарів під публікацією Лесі Нікітюк

Так, одна з підписниць вважає, що букет подарував наречений Лесі. Варто зазначити, що інформації щодо молодої людини Леся Іванівна не давала дуже давно. В останній раз, коли вона згадувала про нього, це був прямий ефір зі співачкою Олею Поляковою, під час якого вона згадала, що перебуває у стосунках вже декілька місяців.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.