Еллерт втретє окільцьований: що відомо про двох перших дружин та нову наречену переможця “Холостячки”

Олександр Еллерт став переможцем першого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостячка" та зміг підкорити серце його головної героїні – акторки Ксенії Мішиної.

Медійність Олександр здобув саме завдяки участі у проєкті, хоча і до того він був доволі відомим у світських колах – Еллерт пише жарти для “Кварталу”, а також веде закриті корпоративи, у тому числі дні народження і весілля. До речі, в останньому він має не лише професійний, а ще й особистий досвід – чоловік двічі був одружений.

Першою обраницею гумориста стала дівчина з університету. За словами самого Олександра, то було кохання з першого погляду, тож невдовзі після реєстрації шлюбу в молодій родині з’явилася донька Еліна. Втім, через два роки їхні стосунки все одно розвалилися. Причиною цьому стали різні погляди на спільне життя і кар’єру, однак з дочкою чоловік підтримує тісний зв’язок та допомагає колишній забезпечувати дитину.

Олександр Еллерт з донькою Елею
Олександр Еллерт з донькою Елею

Наступного разу Еллерт пішов під вінець з подругою, яка, що цікаво, була ініціаторкою одруження. Проте, це було помилкою – дуже скоро пара зрозуміла, що побудувати сім’ю разом у них не вийде.

Після перемоги у “Холостячці” публіка сподівалася, що втретє Олександр одружиться на все життя і його нареченою стане Ксенія Мішина. Герої проєкту дійсно неодноразово обговорювали плани на майбутнє, де мали місце спільні діти і весілля-вечірка.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт у фіналі Холостячки

Мрії фанатів про це вщент розбилися після того, як акторка заявила про розставання з Еллертом, хоча з тих пір дещо змінилося – Олександр задарував кохану квітами у знак вибачення, тож вони намагаються налагодити стосунки без забігання наперед. При цьому наприкінці літа Ксенія була гостею на весіллі друзів, де також був помічений Олександр. Більше того, зірка зловила букет нареченої, який потім забрав Еллерт.

Цього ж разу в Інстаграмі гумориста з’явилося нове фото, зроблене під час його роботи ведучим. Головним елементом, який привернув увагу підписників, стала каблучка на безіменному пальці його правої руки. Вона нестандартна – не срібляста чи золотава, а темна.

Чи причетна до цього цікавого аксесуару Мішина – невідомо, але час покаже.

Схожі статті