(Фото) Тоня Матвієнко зняла обручку та постала перед фанатами без Арсена Мірзояна: “Я вдячна”

2021 рік - час гучних розлучень. Пара Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна вважалася однією із зразкових.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян. Історія кохання цієї пари почалася 10 років тому. Тоді співоча донька Ніни Митрофанівни зробила великий крок у шоу-бізнес, взявши участь у шоу “Голос країни”. Та вона навіть не здогадувалася, що не тільки у кар’єрі, а й в особистому житті у неї почнеться нова щаслива сторінка. Вона зустріла свою половинку Арсена Мірзояна.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко

Їхнє кохання витримало шквал пліток, звинувачень у невірності. Пара народила чудову донечку і своєю стійкістю надихало сотні українців. Втім, без зайвих пояснень та передмов Тоня Матвієнко таки зняла заповітну обручку.

На новій обкладинці донька легендарної “княжни з інтернату” позує індивідуально, наче, як незаміжня.

“Я вдячна, що в мене є слухач, якого я ціную та обожнюю”, – цитує видання Ukrainian people відому співачку.

Зазначимо, що раніше пара у програмі “Твій день” розповідала про кризу у стосунках. Тоня розповіла, що їй було непросто прийняти свій вік і від того довелося переосмислити все: родинні відносини, взаємність з Арсеном, кар’єру та навіть зовнішній вигляд.

Хто зі знаменитостей розлучився у 2021 році?

Ланок суспільства цьогоріч поменшало в Україні. Найгучнішими розлученнями стали: розрив Дзідзьо та Славії, Соломії Вітвіцької з чоловіком, блогерки Саші Пустовіт з чоловіком Ігорем, Ірини Білик з Асланом Ахмадовим, репера Позитива з Анною Андрійчук, Святослава Вакарчука з Лялєю Фонарьовою та Андре Тана з Аліною Харченко.

Схожі статті