Потапа спіймали на гарячому в їхньому з Настею Каменських будинку: репера цілувала мініатюрна білявка

Відомий український музикант Потап опублікував у сомережах нове відео, на якому замість його дружини Насті Каменських засвітилася інша.

Особисте життя учасників дуету Потап і Настя завжди викликало особливий інтерес у публіки. Як мінімум, тому що вони були нерозлучними протягом більш ніж 10 років, а репер увесь цей час був одружений. Співаків давно почали підозрювати у романі, однак чутки нічим не підтверджувалися, адже в об’єктиви камер папараці вони разом не потрапляли, та про проблеми у шлюбі Олексія Потапенко з Іриною Горовою нічого не було чути.

Ірина Горова і Потап
Ірина Горова і Потап

Втім, неначе грім посеред ясного неба шанувальники зустріли новину про розлучення пари, яка сколихнула увесь український шоу-бізнес в 2016 році, хоча насправді вони розійшлися ще раніше, просто тримали це в секреті. В мережі одразу ж з’явилися припущення щодо причин розірвання шлюбу. Мовляв, Потап пішов з родини до Насті. Лише нещодавно продюсер і музикант зізнався, що це дійсно було так – він довго шукав у собі сили сказати дружині про нове кохання:

“Це було дуже важко. Це було дуже боляче. Тоді серце розбивалося, але зараз я, дивлячись на це, розумію, що дуже щасливий, тому що зробив правильно. Я послухав своє серце і звернувся до свого кохання”, – розповідав чоловік у програмі ЖВЛ.

Весілля Потапа і Насті Каменських
Весілля Потапа і Насті Каменських

На Каменських Потап одружився у 2019 році, і саме у день весілля зірки розкрили всьому світові правду – вони шалено кохають одне одного. З тих пір на особистих сторінках артистів у соцмережах з’являються безліч спільних кадрів. Здається, між ними панує справжня ідилія, однак цього разу Олексій виклав відео, на якому поруч з ним засвітилася мініатюрна білявка.

Не поспішайте перейматися – це улюблена собака подружжя на прізвисько Мімі. Тваринка заважала Потапу розпочати прямий ефір з підписниками своїми поцілунками.

Потап і Мімі
Потап і Мімі

Втім, він і сам не особливо опирався такій увазі від настільки елегантної подруги – користувався моментом, поки Насті, господині Мімі, не було поруч.

Схожі статті