Катя Осадча в гримерці у присутності чужих людей показала, як годує сина грудьми: Горбунов буде не в захваті

Відома українська телеведуча Катя Осадча нещодавно втретє стала мамою, що накладає певний відбиток на її робочу обстановку.

Зірка телеканалу 1+1 Катерина Осадча у декреті не засиджувалася. Вона повернулася на зйомки всього через 5 днів після третіх пологів. Дружина Юрія Горбунова активно відвідує світські заходи, готує розкішні образи для нових випусків “Світського життя” і при цьому знаходить час на дітей. Навіть новонароджений син пари Данило їсть не суміші, а материнське молоко, причому за розкладом.

Юрій Горбунов і Катя Осадча
Юрій Горбунов і Катя Осадча з новонародженим Данилом

Так, в Інстаграмі Катя Осадча опублікувала нове фото з малюком під час його вечері – ведуча сиділа в гримерці. Поки візажист і стиліст займалися макіяжем та зачіскою теледіви, вона годувала грудьми Данила, тримаючи його на руках.

“У когось приготування на зйомки, а у когось вечеря”, – підписала кадр Катерина.

Катя Осадча показала, як годує сина у гримерці
Катя Осадча показала, як годує сина у гримерці

Данило – другий спільний син Осадчої і Горбунова, першому зараз 4 роки і його звуть Іваном. Загалом телеведуча вже тричі мама – її первістку Іллі тільки-но виповнилося 19, хлопець навчається на першому курсі престижного американського вузу.

Катя Осадча з синами Івасиком та Іллею
Катя Осадча з синами Івасиком та Іллею

Звісно, народження ще однієї дитини принесло багато щастя зірковій родині, однак Юрій не приховує – мріє про донечку від Каті. Шоумен навіть підібрав ім’я для майбутної спадкоємиці, що, схоже, стало несподіванкою навіть для його дружини.

Коли Осадча поділилася з підписниками в мережі своїми думками про материнство, у дописі вона уточнила, що Іллю народила в 19, Івана в 33, Данила в 37. Тоді Горбунов у коментарях додав:

“А Марійка буде в 40”.

Скріншот зі сторінки Каті Осадчої в Інстаграм
Скріншот зі сторінки Каті Осадчої в Інстаграм

Не виключено, що саме так і буде, тож залишається лише чекати.

Схожі статті