Тоня Матвієнко розповіла про свого горе-прихильника, який всюди ходив за нею по п’ятах: “Коло хати спіймав”

Відома українська співачка і дочка народної артистки Ніни Матвієнко Тоня згадала про свого найбільш неординарного прихильника.

Зірка Тоні Матвієнко засяяла після участі у першому сезоні вокального шоу “Голос країни”. Маючи чудовий голос, дуже схожий на голос зіркової матері, Антоніна здобула друге місце. З того часу і почала розвиватися її співоча кар’єра. До речі, на “Голосі” вона також зустріла кохання всього свого життя – Арсена Мірзояна, з яким зараз одружена.

Не дивлячись на те, що Матвієнко володіє народним тембром, який не зовсім підпадає під звичний усім шоу-бізнес, вона все ж таки знайшла свого слухача:

“Географія виступів велика. У Європі це Португалія, Польща, Великобританія, Іспанія, Голландія, Кіпр, Італія тощо. З найбільш екзотичних країн – виступ у Сінгапурі та Ливані. А найчастіше закордоном гастролювала по містам Сполучених Штатах та Канаді. Де б я не була – це відкриття нових горизонтів. З кожної поїздки я повертаюся напитана емоціями та враженнями. Мені всюди добре, де є мій слухач!”, – розповідала зірка.

Скріншот зі сторінки Тоні Матвієнко в Інстаграм
Скріншот зі сторінки Тоні Матвієнко в Інстаграм

Однак популярність має й іншу сторону. Інколи – доволі неприємну і навіть лякаючу. Так, у програмі “Зірковий шлях” Тоня зізналася, що кілька років тому її переслідував невідомий чоловік – такий собі фанат. Як каже співачка – дехто трошки хворенький бігав за нею в кущах. Колись він знайшов її номер телефону та почав засипати повідомленням, у яких описував, що зірка того дня робила і робить зараз.

Одного разу Антоніна навіть випадково зустрілася зі своїм горе-прихильником:

“В якомусь місті, на якомусь концерті мені треба було сходити помити руки і була черга з людей. Я стала в чергу, і я стала за ним. Я не знаю як таке могло статися. Він сам почав зі мною говорити, я не знала як він виглядає, він почав сам цю історію про себе розповідати. Я, по-моєму, і руки не помила – як вітром здуло. Ну це неприємно, це страшно”.

Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян у програмі Зірковий шлях
Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян у програмі Зірковий шлях

Той чоловік перестав ходити по п’ятах за Матвієнко лише після того, як вона йому пригрозила:

“Коли він уже мене коло хати спіймав, то я сказала, що викличу поліцію і зараз погукаю, вигадала, що в мене там брат дома або тато. Ну і він зник. Більше не з’являвся”.

Тоня Матвієнко у програмі Зірковий шлях
Тоня Матвієнко у програмі Зірковий шлях

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.