Настя Каменських показала їхнє з Потапом 5-річне маля: приховували, як і своє перше весілля у Вегасі

Настя Каменських ощасливила мережу кадрами зі своєю собачкою.

Відома українська співачка Настя Каменських та її чоловік Потап сильно мріють стати батьками. І якщо у продюсера вже давно народився первісток Андрій, який зараз є підлітком, то Настя Каменських жодного разу не змогла пережити щастя бути матір’ю. Якщо не враховувати той факт, що Настя Каменських охрестила декількох дітей, то співачка не має досвіду у вихованні. Адже навіть у своїй родині вона — єдина донька.

П’ятирічне маля Насті Каменських та Потапа

Часто люди, які поки не мають можливості стати батьками заводять собі маленьких друзів — хотів та собак. Так вчинили Настя Каменських і Потап.

Собака Насті Каменських Мімі. Скріншоти особистої сторінки зірки

Знаменитість опублікувала нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, у якому показала свою улюбленицю, яка уважно слухала Потапа, що грав на фортепіано. У цей самий час сама Настя грілася біля каміну. Це відео можна назвати повною ідилією. Останнім часом спіачка не часто показувала Мімі, так як знаходилася у концертному турі декілька місяців.

Нагадуємо, що про весілля Потапа та Насті Каменських стало відомо у 2019 році, коли в Instagram з’явилися перші світлини з торжества. Пара відсвяткувала свято любові у київському лісі. Пізніше стало відомо, що Настя Каменських зустрічалася зі своїм продюсером ще у 2013 році. Згодом Олексій розлучився з Іриною Горовою, через декілька років вступив у шлюб зі співачкою у Лас-Вегасі. Зараз на подружню пару серйозно тиснуть через відсутність у них нащадків, але Потап з позитивним настроєм запевняє, що мріє про велику та міцну родину.

Схожі статті