Лідія Таран показала дорослу дочку в повний зріст: “На Доманського Андрія дуже схожа” (ФОТО)

Ведуча ТСН Лідія Таран знаходить у своєму щільному робочому графіку на самостійне виховання дитини, яка з'явилася на світ у стосунках з Андрієм Доманським.

Все починалося як службовий роман – Лідія і Андрій познайомилися на вечірці ранкового шоу “Підйом” на Новому каналі. Вона тоді була вільною жінкою, а він переживав розлучення з першою дружиною, тож нічого не заважало двом молодим і амбітним людям почати зустрічатися та жити разом.

Згодом у телеведучих народилася дівчинка, яку вони назвали Василина. Все натякало на те, що зірки врешті-решт одружаться. Втім, поки публіка вважала їхню пару однією з найкрасивіших в українському шоу-бізнесі, все розвалилося. Подейкують, Доманський пішов від Таран до іншої жінки – своєї нинішньої дружини, адже вже в наступному році після розірвання стосунків з Лідою Андрій одружився.

Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною
Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною

Для Таран це було повною несподіванкою. Вона, як і шанувальники, думала, що між ними все добре, однак в Доманського були інші думки.

Незважаючи на те, що Андрій розбив Лідії серце, вона не заборонила йому бачитися з дочкою та брати участь у її вихованні. Василина живе з мамою, але тато у її житті теж присутній. Дівчинка також спілкується зі зведеними братами і сестрами по батьку, а їх у неї п’ятеро.

Таран дуже пишається спадкоємицею, тож часто радує підписників у соцмережах сімейними фото. Цього разу зірка 1+1 присвятила допис спорту і розповіла, як їй вдалося розворушити доньку, враховуючи, що її покоління постійно згинаються над гаджетами, особливо зараз, коли повсюдно вводять дистанційну освіту:

“Якраз карантин і допоміг нам полюбити рух. Тоді закрили всі спорт клуби та секції, і ми спочатку кидали м’яча у кошик у дворі, а потім пішли на стадіон “Старт” біля дому. А там – ну просто всі бігали, хто як міг. І це відчуття спільного зусилля вартує багато! Вася готувалась іти в гори на велику відстань, і я сказала, що йти буде легше, якщо розвинути витривалість бігом. Вася дуже хотіла в похід, і потрохи побігла”, – пише Лідія.

На закріплених за дописом фото Василина зображена під час пробіжки в повний зріст, а також разом з мамою за іншими заняттями спортом.

Коментатори відмітили, що дівчинка дуже схожа на батьків, проте одним більше на тата, іншим на маму:

  • “На Андрія Доманського дуже схожа”;
  • “Як вона схожа на тата, буде щаслива”;
  • “Ви так схожі з дочкою! Обидві дуже гарні”.
Коментарі користувачів мережі
Коментарі користувачів мережі

Схожі статті