Важкохворий Андрій Губін прощається з життям: “Я поступово помираю, вже однією ногою в могилі”

Відомий російський співак Андрій Губін відверто розповів про важку хворобу, яка поступово забирає його життя.

Андрій Губін був справжньою зіркою дев’яностих, а його хіти “Девушки как звезды” і “Танцы” звучали звідусіль, тож найвідданіші фанати мріють, щоб артист повернувся на сцену. Однак через серйозні проблеми зі здоров’ям це неможливо. Про це він розповів в інтерв’ю на радіо “Комсомольская правда“.

47-річному виконавцю поставили діагноз, через який він відчуває сильні болі, у нього випадають зуби та є проблеми з кінцівками:

“Я хворію дуже сильно, в мене зуби вивалюються, нижні вже ось-ось”.

Андрій Губін на сцені
Андрій Губін на сцені

Як каже Губін, на лікарів він спустив усі свої статки, зароблені колись на концертах. При цьому досі не з’явилося жодних ефективних методів лікування, як і не вдалося встановити причину захворювання.

Хвороба Андрія Губіна

В середині нульових співаку діагностували лівосторонню прозопалгію обличчя. Це неврологічна аномалія, яка супроводжується болем у всьому тілі, а за словами самого Губіна, пацієнт “гниє заживо”.

Андрій не пов’язує хворобу зі стресами. Він припускає, що причина у безлічі спортивних травм – у дитинстві та юнацтві майбутня зірка багато займався спортом:

“Я болі почав відчувати з 16 років. У 24-28 я написав пісню «Я устал от небес вечной милости ждать». Ну тобто, насправді вже було дуже боляче, але, на жаль, відтоді краще не стало. Я все гірше себе почуваю. Япоступово помираю, вже однією ногою в могилі. Та ніби я вже вмираю-то спокійно. Тобто мені не страшно. Я вже хочу померти. Знаєте, що мені не подобається? Не те, що у мене щастя не було, а те, що його вже не буде, ось це погано”.

Андрій Губін на інтерв'ю для радіо КП
Андрій Губін на інтерв’ю для радіо КП

Губін жодного разу не був офіційно одружений, дітей у нього також немає.

Схожі статті