Холостячка 2021: хто покинув шоу в 3 випуску від 01.10.21 та залишився без троянди від Злати Огнєвіч

Кого на цей раз Злата Огнєвіч попросила покинути шоу?

1-го жовтня в ефір вийшов черговий епізод романтичного проєкту “Холостячка”, у якому Злата Огнєвіч попрощалась ще з декількома кандитами на її серце. Артистка продовжує вірити у те, що знайде кохання на проєкті і активно приймає рішення, не вагаючись та знаючи, що їй необхідно.

Злата на побаченнях

Декілька хлопців отримали шанс виграти у турнірі, і у якості винагороди — подвійне побачення з головною героїнею. Учасник Олег та Вінченцо прекрасно впоралися з обома випробуваннями і легко отримали троянди від співачки. Чого не можна сказати про Андрія, який через свою самовпевненість не зміг досягти успіху.

Злата Огнєвіч вирішила провчити чоловіка і лишила його без троянди. При цьому глядачі вважають, що іскри між співачкою та учасником зовсім не видно, і з пари нічого не вийде.

Варто відмітити, що цього ефіру Злата насолоджувалася екстремальними видами спорту.

Хто покинув проєкт?

Учасник Паша, як з’ясувалося, був не готовий до серйозних стосунків, а їхні зі Златою цілі у житті цілковито не співпадають. Тому співачка наважилася попрощатися з учасником і не дарувати йому троянду.

Учасник Ілля також не прийшовся Златі до душі, і навіть вміння декламувати вірші його не врятувало. Чоловік також вилетів з проєкту, хоча глядачі з рішенням Злати цілковито не згодні.

А ось розмова Злати з Андрієм у бесідці наштовнула глядачів на думку, що він є переможцем. Користувачі мережі провели паралель між Еллертом та Андрієм і побачили схожість ситуацій та хімії між головною героїнею та учасником.

Схожі статті