Багатодітна мама Валентина Хамайко опинилася з дітьми сама: виникли серйозні негаразди у шлюбі з Оністратом

Валентина Хамайко поділилася сімейними проблеми з усією країною.

Валентина Хамайко здається ідеальною мамою, яка встигає усе на світі: і виховувати дітей, і знаходити час для чоловіка, і реалізовувати себе, як тележурналістка. Але за цим успіхом криється власна боротьба, яку Валентина думала не зможе виграти. Лише півроку тому вона наважилася голосно, і на всю країну заявити про те, що сталося між нею та її чоловіком.

Негаразди у родині

Проблеми почалися, коли наступило справжнє подружнє життя. Спочатку чоловік зірки, банкір Андрій Оністрат вирішив, що його жінка повинна зустрічати його вдома зі смачним обідом і таки вмовив кохану залишити роботу. Втім, вистачило такої концепції ненадовго.

Валентина Хамайко та Андрій Оністрат
Валентина Хамайко та Андрій Оністрат

Кілька років після цього, відома телеведуча просиділа вдома, доглядаючи за дітьми. І дуже скоро в їх з чоловіком життя почалася криза… Адже Андрій більше уваги приділяв бізнесу, ніж сім’ї, Валя – тягнула на собі побут і трьох дітей. Чоловік перестав бувати вдома і залишив дітей та кохану, просиджуючи у своєму кабінеті. Вона до цих пір важко згадує скільки тоді було непроговорено образ.

Посилювали ситуацію ще й події, які відбулися в сім’ї в один і той же період. У Андрія незабаром почалися великі фінансові проблеми. Чоловік втратив усе і мав проблеми з законом. Саме тоді Валя взяла себе до рук, повернулася на роботу і змогла довести, що може більше, ніж здатна жінка.

Згодом пара видала власну книгу, у якій описала усе, що пережила, а також дала поради іншим щодо того, як подолати подібні проблеми. Щирість та відкритість у цій темі, звісно, дуже підкупила вибагливого читача.

Схожі статті