Тіна Кароль натякнула на возз’єднання з Даном Баланом та першим рейсом прилетіла до молдавського мачо

Тіна Кароль більше не приховує того, що перебралася на східне узбережжя Штатів. Подивіться, яку фотосесію влаштувала поп-діва.

Однією з найбільш популярних знаменитостей сучасності є Тіна Кароль. Артистку прихильники просто обожнюють і всім серцем бажають, аби зірка після багатьох років поневірянь знайшла своє жіноче щастя.

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

У 2020 році співачка почала проводити час з Даном Баланом на зйомках “Голосу країни”. Всі щиро повірили, що ця телевізійна інтрижка матиме гарне продовження. Навіть мама молдавського мачо приїздила знайомитися з Тіною Кароль.

Зараз поп-діва поїхала до Нью-Йорку, де й мешкає Дан.

Американець Дан Балан

Був молдавським мачо, став американським. Виявляється, що у Дана Балана вже давно є паспорт, який прикрашає орел та прапор у зірочку зі смужками. 10 років тому артист придбав квартиру в одному з найпопулярніших та творчо оспіваних міст східного узбережжя США.

Квартира Дана Балана у Нью-Йорку

Холостяцька берлога знаходиться на 25-му поверсі, а сам співак зазначає, що його вікна виходять на легендарний Емпайр-Стейт-Білдінг. Своєю оселею Дан задоволений, але багато часу там проводити не може через щільний робочий графік.

Що Тіна Кароль робить у Нью-Йорку?

На своїй сторінці в інстаграмі знаменитість показала, що влаштувала яскраву фотосесію та веде підготовку до нового альбому. На одній зі світлин Тіна – наче наречена: біла сукня ефектно підкреслює талію співачки та наштовхує на думку, що шлюбу у житті артистки – бути!

Тіна Кароль

“Невичерпне джерело нашого натхнення – наша взаємність”, – пише артистка

Дізнайтеся більше про стосунки Балана і Кароль, плани на доньку у відеоряді наших партнерів “Одна минута”.

Схожі статті